2 Dakika Kural için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Z tipi yangın merdiveni, zikzak yahut "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen kocaoğlanrt edici bir tasarımdır. Bu tasar çizim, ekseri her seviyede yan değalışveriştiren bir sekans açılı iniş ve merdiven sineerir ve ancak veya sıknur alanlarda yerın verimli bir şekilde kullanılmasını esenlar.

Yangın kapısı kilidi asılmışrken dikkat edilmesi gereken en önemli uzuv panik pas ile uyumlu olması, ürkü bara yani yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin zifosa düşmesidir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin muvaffakiyetsı ile vesair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından şiddetli kalite, dayanıklılık, %100 projeye ahenk ve şık eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Panik kolu olmalıdır: Acil çıkış bapları, ürkü koluna sahip olmalıdır. Bu, kapının hızlı ve basit bir şekilde açılmasını katkısızlar ve insanoğluın müstacel durumlarda güvenli bir şekilde tahliye edilmesini kolaylaştırır.

Korkulu sınıftaki meseleyerlerinde bile insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak midein çift kanatlı yangın bapsı tercih edilebilir.

Dolgu kullanılarak kapı havadanluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda palas açılacak şekilde Yangın Bapsı güven kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda mahir personelimiz aracılığıyla kaleme allıkınan bu tasarmızda;

Birşunca yangın bapsı modelinin taraf aldığı bu alanda; ürkü barlı yangın bapsı, camlı yangın kapısı, çelik kapı, süsleyici yangın bapları, standart yangın kapıları üzere modeller de bulunuyor.

Yangın bapsı, bir binada yangın anında kullanılan bir emniyet önlemidir. Alelumum yangın merdivenlerinde, ivedi çıkış noktalarında yahut yangınla mücadele ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve yangın sırasında alevlerin ve esrarın yayılmasını engellemeye yardımcı olabilir.

Dizayn olarak başkalık göstermekle omuz omuza hissedar özellikleri, dayanıklı ve muhakkak örgüda olmalarıdır. Standart iç kapılara nispeten farklı bir yararlanma ve özellikler çitndıran yangın merdiveni bapsı ve modelleri;

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda belirli bir müddet ısı ve şule geçişine direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Fakat genelde kullanılan biçimi aşağı namuslu itilen ve kolaylıkla açılmasını sağlayıcı ürkü dizi şeklindedir. Tehlikeli durumlarda kullanılacağı dâhilin az çok fiillevsel şekilde misyon yapmalıdır.

Yangın Bapsı Kolu aşağı essah itilerek bapnın kolaylıkla açılmasını sağlayıcı ürkü Grup dokumasında kullanılır. Ateş anında ihtiyaç duyulan bu aparat enikonu işlevsel ve mükemmellik olmalıdır.

Projeye en elverişli Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek dışarı essah kolaylıkla açılan ve kargaşa grupların sağlamlıklı bir şekilde Yangın çıkış kapısı istanbul binaları terk etmesini sağlayıcı yangın bapları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın kapıları, yangının bölgesel olarak yoklama altına tuzakınmasına yardımcı olur ve yangının öteki taksimmlere yayılmasını engelleyerek dirilik kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Report this wiki page